One by One

Bij de One by One techniek, ook wel de Classic lashes genoemd, wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst.
Er zijn verschillende soorten lengtes, diktes en krullen. Deze worden voorafgaand aan de behandeling bepaald, afhankelijk van de oogvorm en de gezondheid van de natuurlijke wimpers. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers.
Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

+- 1,5 uur

MAAK EEN AFSPRAAK

Russian Volume

Bij de Russian volume techniek, ook wel 2D-6D genoemd, worden er meerdere flinterdunne haartjes op een natuurlijke haar geplaatst.
De haartjes zijn, in tegenstelling van de One by One, een stuk dunner en lichter hierdoor kunnen er meerdere extensions op een natuurlijke wimper worden geplaatst.
Hierdoor creëer je een voller ‘fluffy’ effect. De haartjes worden in de vorm van een waaier om de natuurlijke wimper geplaatst.
Het getal voor de ‘D’ staat voor het aantal extensions die op de natuurlijke haar worden geplaatst.Bij een 3D behandeling worden er dus 300 extensions op een oog geplaatst. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers.
Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

  +- 2,5 uur

MAAK EEN AFSPRAAK

Hybride

Hybride is een nieuwe gecombineerde techiek. Bij deze techniek mixen we de One by One wimpers, met de Russian volume wimpers. Door deze twee technieken te mixen creeër je net een wat voller effect dan met de One by One, maar wordt het niet zo dramatisch als bij de Russian volume. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

+- 2 uur

MAAK EEN AFSPRAAK

Elleebana One Shot Lash Lift

Met deze revolutionaire behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller…
Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten en make up is geen probleem. Ook krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Het geeft de meest geweldige resultaten voor ongeveer 6-8 weken! De formule zorgt óók voor voeding en dus gezonde wimpers.

+- 1 uur

MAAK EEN AFSPRAAK