Wimperextensions Groesbeek Henna Brows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wimperextensions Groesbeek Browtreatment

Bij deze behandeling wordt er eerst goed overlegd wat de wensen van de klant zijn. Vervolgens worden de wenkbrauwen gewaxt, geverfd, geknipt en geëpileerd.