Wimperextensions Groesbeek Henna Brows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wimperextensions Groesbeek Brow Lamination behandeling

De Brow Lamination behandeling is een techniek voor de wenkbrauwen die steeds populairder wordt. Het is een semi-permanente behandeling om de wenkbrauwhaartjes in een bepaalde richting te stylen en te fixeren, waardoor ze er voller, dikker en mooi gevormd uitzien.

Tijdens de behandeling worden speciale formules gebruikt om de wenkbrauwhaartjes soepel en flexibel te maken. Hierdoor kunnen ze in de gewenste richting worden gekamd en vastgezet. Meestal worden de wenkbrauwen omhoog gekamd om een vollere uitstraling te creëren, maar de stylist kan ook de haartjes naar de zijkanten kammen voor een meer horizontaal effect.

Allereerst worden de wenkbrauwen gereinigd en voorbereid op de behandeling. Vervolgens worden de producten aangebracht om de haartjes te verzachten. Daarna worden ze in de gewenste vorm gekamd en gefixeerd met een neutralisator om die vorm te behouden. Hierna kunnen de wenkbrauwen geverfd worden om een nog intensere look te bereiken.

De hele behandeling duurt tussen de 30 tot 45 minuten en het resultaat blijft vaak tot wel 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de haargroeicyclus.

Brow lamination is geschikt voor mensen met zowel volle als dunne wenkbrauwen, omdat het de natuurlijke wenkbrauwhaartjes benut en ze simpelweg in een gewenste stijl brengt. Het is belangrijk om de nazorginstructiesop te volgen om het beste resultaat te behouden en de wenkbrauwen gezond te houden na de behandeling.