One by One wimperextensions

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

MAAK EEN AFSPRAAK

Hybride wimperextensions

Bij de Hybride wimpers wordt er op één haar een extensions geplaatst en op de haar er naast wordt een Russian Volume waaier geplaatst. Zo krijg je een mooie mix. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

MAAK EEN AFSPRAAK

Russian Volume wimperextensions

Bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers

MAAK EEN AFSPRAAK

WEDDINGDAY!

Wil jij ook wimperextensions op jou grote dag, maak dan 3 weken vooraf aan jou bruiloft een afspraak voor een nieuwe set. Plaats bij de opmerkingen er bij dat het voor jou bruiloft is. Op onze eerste afspraak kunnen we samen doornemen wat jou wensen zijn. 2 óf 3 dagen voor de bruiloft werken we de wimperextensions bij. Jij hebt dan 3 weken de tijd gehad om er over na te denken en of dat je misschien van One by One over wilt gaan in Hybride of van Hybride naar Russian Volume. Kom je er niet helemaal uit wat de beste keuze is voor jou, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!