Over mij

Kim Jacobs

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek!
Mijn naam is Kim Jacobs, sinds 2017 run ik met veel passie samen met mijn collega’s mijn schoonheidssalon. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Kim is sinds 2020 gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Hiervoor zijn wij ook een erkend leerbedrijf en werken wij graag samen met stagiaires. In de salon werken wij met met het Australische merk Alpha-H waar wij zelf ontzettend enthousiast over zijn. Het merk richt zich op huidverbetering, huidverjonging en helpt fantastische bij acne!

Wij bieden in de salon permanente make-up behandelingen aan. Ombré Powderbrows. Kim heeft de basis opleiding gevolgd bij MP Brows en streeft erna om elke 3 maanden een masterclass te volgen. Wij zijn GGD goedgekeurd. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd veilig en hygiënisch werken.

Bij Wimperextensions Groesbeek staan kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijven wij cursussen volgen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wimperextensions Groesbeek werkt uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is. Goed om te weten: de salon zit gevestigd in de kapsalon Betty’s Haarmode. Wij hebben soms een salon hond: Toto, een Toypoedeltje.

Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en zou u ook graag wimperextensions willen leren zetten? Dat kan! In het weekend geef ik namelijk de wimperstyling lessen bij Florence Beauty and Nails in Wijchen.

Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram