Over mij

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek! Mijn naam is Kim Jacobs en ik ben meervoudig gecertificeerd en gediplomeerd Wimperstyliste.

Ik ben gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Ik heb hiervoor veel cursussen gevolgd bij Florence Beauty and Nails, Lash eXtend, Brand Lashes en bij Blink by Britt. Hierdoor bied ik meerdere technieken aan: One by One, Hybride en Russian Volume wimperextensions. Buiten het zetten van wimperextensions heb ik mij nog meer gespecialiseerd in diverse behandelingen. Ik bied o.a. Lash lifting, Brow Treatments en diverse hars behandelingen aan. Momenteel volg ik nog mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste niveau 3 aan Instituut Penso in Nijmegen.

Bij Wimperextensions Groesbeek staat kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijf ik cursussen volgen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is.

De salon is van maandag tot en met vrijdag geopend. In het weekend werk ik bij Florence Beauty and Nails als docent Wimperstyling.
Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en wilt u ook wimperstyliste worden? Dan kunt u daar terecht voor een cursus gegeven door mij.

Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram