Over mij

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek! Mijn naam is Kim Jacobs en ik ben meervoudig gecertificeerd en gediplomeerd wimperstyliste. Sinds februari 2020 ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

In 2016 heb ik mijn eerste certificaat behaald voor de wimperstyling. Inmiddels heb ik meerdere trainingen van nationale en internationale trainster gevolgd. Ik werk uitsluitend met het merk Lash Extend.
In 2018 ben ik gestart met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarvan ik in januari 2020 mijn diploma heb behaald. Bij de schoonheidsbehandelingen werk ik met het Australische huid verbeterende merk Alpha-H. Ik ben nog volop bezig met mijn verdere specialisaties waaronder Acne en Bindweefselmassages.

De salon is van maandag tot en met vrijdag geopend. In het weekend werk ik bij Florence Beauty and Nails als docent Wimperstyling.
Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en wilt u ook wimperstyliste worden? Dan kunt u daar terecht voor een cursus gegeven door mij.

Bij Wimperextensions Groesbeek staan kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijf ik cursussen volgen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is.

Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram