Over ons


Team

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek!
Mijn naam is Kim Jacobs, sinds 2017 run ik met veel passie samen met mijn collega’s mijn schoonheidssalon. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Powderbrows en lipblush.  Kim is sinds 2020 gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Hiervoor zijn wij ook een erkend leerbedrijf en werken wij graag samen met stagiaires. In de salon werken wij met met het Australische merk Alpha-H waar wij zelf ontzettend enthousiast over zijn. Het merk richt zich op huidverbetering, huidverjonging en helpt fantastische bij acne!

Wij bieden in de salon verschillende permanente make-up behandelingen aan. Ombré Powderbrows en Lipblush. Kim heeft de basis opleiding gevolgd bij MP Brows en streeft erna om elke 3 maanden een masterclass te volgen. Wij zijn GGD goedgekeurd. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd veilig en hygiënisch werken.

Bij Wimperextensions Groesbeek staan kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijven wij cursussen volgen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wimperextensions Groesbeek werkt uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is. Goed om te weten: de salon zit gevestigd achter de kapsalon:  Betty’s Haarmode.

Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en zou u ook graag wimperextensions willen leren zetten? Dat kan! Wij geven ook les in het zetten van Wimperextensions en Wenkbrauwstyling.


Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram