Over mij

Kim Jacobs

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek!
Mijn naam is Kim Jacobs, 23 jaar en ik run sinds drie jaar mijn salon Wimperextensions Groesbeek. Van maandag tot en met vrijdag ben ik werkzaam in de salon. Op maandag en woensdag werk ik ook in de avonduren. Naast mijn specialisatie wimperextensions, ben ik sinds januari 2020 ook gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Ik werk in de salon met het Australische merk Alpha-H waar ik zelf ontzettend enthousiast over ben.

Bij Wimperextensions Groesbeek staan kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijf ik cursussen volgen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is. Goed om te weten: mijn salon zit gevestigd in de kapsalon Betty’s Haarmode. Wij hebben een salon hond: Toto, een Toypoedeltje.

Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en zou u ook graag wimperextensions willen leren zetten? Dat kan! In het weekend geef ik namelijk de wimperstyling lessen bij Florence Beauty and Nails in Wijchen.

Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram