Over mij

Kim Jacobs

Welkom bij Wimperextensions Groesbeek!
Mijn naam is Kim Jacobs, 25 jaar en sinds 2017 run ik met heel veel passie mijn salon Wimperextensions Groesbeek. Van maandag tot en met vrijdag ben ik werkzaam in de salon. Op maandag werk ik ook in de avonduren. Naast mijn specialisatie wimperextensions, ben ik sinds januari 2020 ook gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. In de salon werk ik met met het Australische merk Alpha-H waar ik zelf ontzettend enthousiast over ben. Het merk richt zich op huidverbetering, huidverjonging maar helpt fantastische bij acne!

Sinds september 2021 is Amber iedere dinsdag aanwezig als collega / stagiaire schoonheidsspecialiste. Haar behandelingen zijn in Salonized voor een gereduceerd tarief in te plannen.

Bij Wimperextensions Groesbeek staan kwaliteit en service voorop. Ieder jaar blijven wij cursussen volgen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wimperextensions Groesbeek werkt uitsluitend op afspraak. Dit om u alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar uw wens is. Goed om te weten: de salon zit gevestigd in de kapsalon Betty’s Haarmode. Wij hebben een salon hond: Toto, een Toypoedeltje.

Bent u door mijn kunnen enthousiast geworden en zou u ook graag wimperextensions willen leren zetten? Dat kan! In het weekend geef ik namelijk de wimperstyling lessen bij Florence Beauty and Nails in Wijchen.

Volg ons op Facebook

 Volg ons op Instagram