Alpha-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages ingrediënten. De producten hebben bovendien, waar nodig, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort’ zone waardoor zij hard aan het werk gaan , en het ervoor zorgt dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huid lagen bereiken. Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) huidveroudering, acné of andere huidproblemen; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of te irriteren. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bekijk de behandelingen, kom Alpha-H ervaren en vooral: zie het verschil!

Alpha-H Quick Facial €45,-

Korte behandeling om kennis te maken met de producten van Alpha-H.

Intake, reiniging, huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, passend serum, dag / nachtverzorging.

Behandeltijd: 40 minuten

Alpha-H Basic €60,

Een combinatiebehandeling van ontspanning & aandacht voor de huid. Na een intensieve reiniging & touch up van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip, komt u tot rust tijdens een massage van het decolleté & nek.

Intake, reiniging, huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, touch up wenkbrauwen, masker, massage, passend serum, dag / nachtverzorging.

Behandeltijd: 60 minuten

Alpha-H Reduce Redness Treatment €65,-

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor klanten met rosacea, couperose, de gevoelige huid en actieve acne.

Intake, reiniging, huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage, passend serum, dag / nachtverzorging.

Behandeltijd: 60 minuten

Alpha-H Antioxidant Boost (€50,-)

Bereidt uw huid optimaal voor op de zon! In de lente en zomer komen er meer vrije radicalen in de huid vrij als gevolg van de sterkere UV-straling. Door het antioxidant gehalte in de vooraf te verhogen, is de huid beter bestand tegen de zon en in staat om vrijkomende vrije radicalen te neutraliseren. Zo wordt onnodige zonschade voorkomen. In de zomer verliest de huid bovendien bovengemiddeld veel vocht; dus ook het vochtgehalte in de huid wordt met deze facial op peil gebracht.

Intake, reiniging, huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage, passend serum, dag / nachtverzorging.

Behandeltijd: 45 minuten

Alpha-H Liquid Gold €75,-

Tijdens deze behandeling worden er diverse producten met fruitzuren toegepast. Met direct resultaat na de behandeling. Anti-agende behandeling.

Intake, reiniging, huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage, passend serum, dag / nachtverzorging.

Behandeltijd: 60 minuten

Alpha-H Fruitzuur Peeling €95,-

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het vernieuwt de huid waanzinnig snel. Het maakt de huid gladder, gezonder en steviger én het geeft je vochtbalans een boost. Alpha-H werkt met verschillende zuren, salicyl, glycol, amandel en melkzuur. Samen met de klant, er wordt zorgvuldig gekeken naar de huid en de huidwens, wordt bepaald welke peeling wordt toegepast. Anti-ageing, pigment, acné, hiervoor is een peeling een must met een prachtig resultaat! Een kuur wordt zeker aangeraden, het effect is dan langer voel- en zichtbaar. Deze behandeling vind alleen plaats van oktober t/m maart i.v.m. UV straling.

Kuurverband: 4 behandelingen, iedere drie weken herhalen. Kosten: €375,- inclusief gratis Protection Plus Daily SPF 50

Behandeltijd: 60 minuten

Klik hier voor de producten van Alpha-H