V
Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?
AJa, of je nou korte/ lange/ dikke of dunne wimpers hebt, op elke natuurlijke haar kan een extension worden geplaatst. De wimpers worden bevestigd op een natuurlijke haar, dus als er geen haar zit, kunnen we daar helaas niks op plaatsen. Wimperextensions zijn voor jong en oud! Bij de een ziet het er misschien voller uit dan bij de ander, maar dit ligt aan de soort wimpers of aan de hoeveelheid natuurlijke wimpers.

Let op: bij alopecia kunnen we helaas geen extensions plaatsen.

V
Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?
AWimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers als ze op de juiste manier worden gezet en verzorgd. Dit betekent dat op elk natuurlijk wimperhaartje één extension wordt geplaatst, zodat de natuurlijke wimperhaartjes kunnen groeien en uitvallen zoals ze normaal ook zouden doen. Het bepalen van de lengte en dikte van de extensions is hierbij ook erg belangrijk. Als je extensions draagt die te lang en te zwaar zijn kan dat je natuurlijke wimpers erg beschadigen. Als je er voor kiest om de extensions niet bij te laten werken, is het verstandig om de wimpers na 4 weken te laten verwijderen bij ons in de salon.
V
Hoelang blijven wimperextensions ongeveer zitten?
AAfhankelijk van de wimpercyclus, komen de meeste klanten na ongeveer 3 á 4 weken terug om de wimpers bij te werken. Bij de een is dit wat sneller dan bij de ander. Dit komt omdat we ongeveer 80-120 haren per oog hebben. Per dag vallen er ongeveer 3-5 haren uit. Dit zijn 35 haren per week. Na 3 weken zijn er dus al 105 haren, verdeeld over 2 ogen uit gevallen. Om het beste resultaat te halen uit de wimpers is het belangrijk dat de wimper iedere dag worden gereinigd met de hiervoor speciaal ontwikkelde foam. Deze is voor €10,- aan te schaffen in de salon.
V
Ik draag lenzen/ bril, zijn wimperextensions voor mij geschikt?
AJa, ook dan zijn extensions geschikt. Tijdens de behandeling moeten de lenzen uit, hierna kunnen ze gewoon weer in worden gedaan.
V
Kan ik zwemmen met mijn wimpers?
AJa, na 24 uur kan je alles doen met je wimpers. Zwemmen, sporten, douchen naar de sauna etc. alles wat je voorheen ook deed. Daarom zijn de extensions ook juist voor een vakantie zo ideaal.
V
Hoelang van te voren kan ik mijn behandeling annuleren?
AOmdat we een bepaalde tijd voor een behandeling uittrekken is het belangrijk dat een behandeling op tijd wordt geannuleerd. Dit is niet alleen vervelend voor ons, maar ook voor de klanten die eventueel anders op deze plaats konden komen. Is er een afspraak geboekt en ben je onverwacht verhinderd laat dit dan telefonisch: 0650578535 of per mail aan ons weten: info@wimperextensionsgroesbeek.nl  

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Houdt er rekening mee dat bij niet op tijd annuleren/ niet op komen dagen op de behandeling 100% van het bedrag in rekening wordt gebracht

V
Hoe kan ik mijn extensions het beste verzorgen?
AHet is belangrijk dat je de wimpers dagelijks reinigt. Het beste is om hiervoor de lash foam te gebruiken. Een keer per dag moeten de wimpers geborsteld worden, dit borsteltje krijg je na de behandeling mee. Verder is het belangrijk dat er geen olie producten worden gebruikt.
V
Hoe bereid ik mij het beste voor op mijn eerste behandeling?
AHet is belangrijk dat je zonder oog make-up naar de behandeling komt. Het is fijner als lenzen tijdens de behandeling uit zijn, neem dus je lenzenvloeistof en bakje mee. De wimpers mogen na de behandeling 24 uur niet nat worden.
V
Ik zou graag wimperextensions willen voor mijn bruiloft of voor een vakantie, maar ik ben bang dat ik er allergisch voor ben.
AVoor een feestje, bruiloft of vakantie is het aan te raden twee weken voor deze gelegenheid wimpers te plaatsen en 1 à 2 dagen van te voren bij te werken. Zo heb je tijd genoeg om te wennen aan de extensions en eventueel nog wat aan te passen aan de lengte of hoeveelheid wimpers. Ook weet je zeker dat je er geen allergische reactie op krijgt.

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vraag?

Mail ons dan via onderstaande formulier.